TijdSparengroep
Zuid-Kennemerland

Sinds januari 2019 is er een TijdSparen-groep in de regio Zuid-Kennemerland. Deze groep bestaat momenteel uit 28 personen uit de wijde omgeving (Bloemendaal, Haarlem, Zandvoort, Heemstede, Vogelenzang, Bennebroek, Santpoort-Zuid). Zij komen maandelijks bij elkaar, soms bij iemand thuis, of – met een groot aantal aanwezigen – in de bibliotheek in Bloemendaal. En ze organiseert activiteiten in de regio.

De groep kent inmiddels veel dynamiek in uitwisselingen, bijvoorbeeld samen wandelen of uitgaan, elkaar helpen bij schilderen of tuinieren, koken voor elkaar, een luisterend oor bieden, tips of advies bij lastige zaken. Meedoen kan door je aan te melden bij Annette Molkenboer via e-mail vraag@tijdsparen.org

TijdSparen Potluck februari 2023

De 3e bijeenkomst van TijdSparen Zuid-Kennemerland
is op maandag 6 maart 2023

De hoogtepunten van 2022

oktober 2022 interview Annette Molkenboer in BloemendaalSamen

BloemendaalSamen

Oktober 2022 Ook dit jaar kan er weer gestemd worden voor de Bloemendaler van het jaar. Een goede reden om Annette Molkenboer Bloemendaler van het jaar 2021 eens te interviewen.

18 aug 2022 Artikel in de krant

In de regionale krant

In het Haarlems Dagblad  van 18 augustus 2022 verscheen een mooi artikel over de TijdSparen groep in Bloemendaal. Er meldden zich nadien maar liefst zes nieuwe leden aan!

Godfried Bomans Schaaktoernooi

2e editie Bomans Schaaktoernooi

Na een succesvolle eerste editie in 2021 organiseerden we met de schaakclubs Kennemer Combinatie en HWP Haarlem ook in 2022 het Bomans Schaaktoernooi. 

Meer weten?

Ontdek hier meer over TijdSparen, wat de uitgangspunten zijn, waar het vandaan komt en meer over de filosofie die erachter zit.

MEE DOEN!

Wil je ook aan TijdSparen doen, kijk dan hier voor informatie en hoe je hierbij ondersteuning kan krijgen.

Contact

Wil je meer informatie op maat van TijdSparen NL?  Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.