TijdSparengroep
Zuid-Kennemerland

Sinds januari 2019 is er een TijdSparen-groep in de regio Zuid-Kennemerland. Deze groep bestaat momenteel uit 28 personen uit de wijde omgeving (Bloemendaal, Haarlem, Zandvoort, Heemstede, Vogelenzang, Bennebroek, Santpoort-Zuid). Zij komen maandelijks bij elkaar, soms bij iemand thuis, of – met een groot aantal aanwezigen – in de bibliotheek in Bloemendaal. En ze organiseert activiteiten in de regio.

De groep kent inmiddels veel dynamiek in uitwisselingen, bijvoorbeeld samen wandelen of uitgaan, elkaar helpen bij schilderen of tuinieren, koken voor elkaar, een luisterend oor bieden, tips of advies bij lastige zaken. Meedoen kan door je aan te melden bij Annette Molkenboer via e-mail vraag@tijdsparen.org

TijdSparen Potluck april 2023

De 5e bijeenkomst van TijdSparen Zuid-Kennemerland
is op maandag 8 mei 2023

De hoogtepunten van 2023

recepten TSB maand maart

TijdSparen receptenbank

Het favoriete recept van de PotLuck TijdSparen in maart. Een overheerlijk recept uit een kookboek van Chrissy Freer: een salade van gierst, tuinbonen en doperwten met feta.

Maart 2023 Cobra Museum Amstelveen

Cobra Museum Amstelveen

Een groep TijdSpaarders reisde begin maart af naar het Cobra Museum in Amstelveen voor een prachtige tentoonstelling en kwam een passende quote tegen van kunstenares Sonja Ferlov: “Ik ben een persoon door andere mensen. Mijn menselijkheid is verbonden met de jouwe”.

Healthy Floor Soupe aux choux

TijdSparen receptenbank

Eten verbindt en samen eten is olie voor vriendschappen. We besluiten om elke maand een favoriet recept te kiezen wat tijdens de PotLuck werd gepresenteerd door een TijdSpaarder. Deze maand een overheerlijke koolsoep.

Quote van de maand maart 2023
Quote van de maand februari 2023
Quote van de maand januari 2023

De hoogtepunten van 2022

oktober 2022 interview Annette Molkenboer in BloemendaalSamen

BloemendaalSamen

Oktober 2022 Ook dit jaar kan er weer gestemd worden voor de Bloemendaler van het jaar. Een goede reden om Annette Molkenboer Bloemendaler van het jaar 2021 eens te interviewen.

18 aug 2022 Artikel in de krant

In de regionale krant

In het Haarlems Dagblad  van 18 augustus 2022 verscheen een mooi artikel over de TijdSparen groep in Bloemendaal. Er meldden zich nadien maar liefst zes nieuwe leden aan!

Godfried Bomans Schaaktoernooi

2e editie Bomans Schaaktoernooi

Na een succesvolle eerste editie in 2021 organiseerden we met de schaakclubs Kennemer Combinatie en HWP Haarlem ook in 2022 het Bomans Schaaktoernooi. 

Meer weten?

Ontdek hier meer over TijdSparen, wat de uitgangspunten zijn, waar het vandaan komt en meer over de filosofie die erachter zit.

MEE DOEN!

Wil je ook aan TijdSparen doen, kijk dan hier voor informatie en hoe je hierbij ondersteuning kan krijgen.

Contact

Wil je meer informatie op maat van TijdSparen NL?  Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.