Onze partners
in de kunst
van geven en ontvangen

TijdSparengroep Zuid-Kennemerland

Christine, Anky, Annette, Rianne, Sylvia, Hilde, Vivianne, Sui, Allison, Rita, Esther, Jolanda, Maria, Marietta, Christina, Lizet, Ingmar, Heleen, Maud, Ahood, Ellen, Hester, Catherine, Heleen, Floor, Henriette, Jolanda, Marianne, Franka.

Hanny Brands | HBidee

Die de hosting en vormgeving van de website verzorgt en adviseert rond PR en communicatie. Creatief, duidelijk, rechtstreeks en oplossingsgericht met humor en enthousiasme. Ze houdt van Einstein’s quote: “Leer een vis nooit in een boom klimmen, de vis zal zijn hele leven het gevoel hebben een mislukking te zijn”.
Website Hb-idee

Bibliotheek Bloemendaal

De Bibliotheek is van alle tijden en van ons allemaal. Een plek waar iedereen welkom is, ongeacht leeftijd, achtergrond, voorkeur of overtuiging. Het is een plek – ook online – waar je antwoorden vindt en waar je jezelf kunt ontwikkelen. 
Website Bibliotheek Zuid-Kennemerland

Welzijn Bloemendaal

Kinderen en jongeren kunnen hun talenten ontwikkelen en krijgen de gelegenheid elkaar te ontmoeten via de activiteiten van het jongerenwerk. Volwassenen en senioren kunnen ondersteuning krijgen om beperkingen in het dagelijks functioneren op te heffen. Ze blijven hierdoor meedoen in de samenleving.
Website Welzijn Bloemendaal
Programma 2022-2023

Stichting De Stampertjes

Stichting De Stampertjes is een dagopvang voor kinderen met een beperking of een ontwikkelingsachterstand tot 5 jaar oud, met het doel de ouders een dag van de zorg te ontlasten. Dit doen zij met gediplomeerde vrijwilligers en ondersteunende vrijwilligers. 
Website: de Stampertjes

Stichting Pluspunt Zandvoort

De organisaties in Zandvoort op het gebied van wonen, zorg en welzijn gaan intensiever samenwerken. Met elkaar en met vrijwilligersorganisaties en inwonersinitiatieven. 
Website Pluspunt Zandvoort

BloemendaalSamen

BloemendaalSamen, dat ben jij! Dat zijn wij. Dat zijn alle inwoners van de gemeente Bloemendaal die graag samen met elkaar optrekken. BloemendaalSamen brengt mensen bij elkaar. Op BloemendaalSamen.nl kan iedereen activiteiten plaatsen die zorgen voor verbinding tussen de inwoners van Bloemendaal zoals een buurtfeestje, een bijeenkomst, een buitenactiviteit of een optreden. 

Boom Illustratief Ontwerp

Mirjam (van Boom Illustratief Ontwerp uit Alkmaar) maakte het nieuwe logo voor ons. We zijn er erg blij mee!
Website Boom Illustratief Ontwerp

De lokale media

♣ Haarlems Dagblad
♣ Noord-Hollands Dagblad
♣ Ons Bloemendaal
♣ Bloemendaal Samen
♣ LokaalaanZee.nl
♣ Haarlem.nieuws.nl
♣ Heemsteder.nl
♣ NHNieuws.nl/Haarlem

Hoe TijdSparen in NL komt
Prachtige locatie voor de TijdSparengroep in Bloemendaal
Cover folder TijdSparen NL

Meer weten?

Ontdek hier meer over TijdSparen, wat de uitgangspunten zijn, waar het vandaan komt en meer over de filosofie die erachter zit.

MEE DOEN!

Wil je ook aan TijdSparen doen, kijk dan hier voor informatie en hoe je hierbij ondersteuning kan krijgen.

Contact

Wil je meer informatie op maat van TijdSparen NL?  Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.